Servicii

Realizăm acvarii la cele mai înalte standarde de calitate, tehnică şi design. Ne adresăm pasionaţilor şi companiilor care doresc să-şi îmbunătăţească semnificativ imaginea.

Servicii oferite

Consultanţă profesională în domeniu.
Pentru proiectarea și realizarea acvariului, optimizarea echipamentului și reamenajarea acestuia, fără costuri inutile și greșeli.

Proiectarea și manufactura profesională a acvariilor pe comandă.
Proiectarea şi manufactura unui acvariu pe comandă sunt cele mai importante aspecte în mentenanţa şi funcţionalitatea optimă a acestuia. Experienţa vastă şi de calitate pe care o avem în acest domeniu, ne permite să găsim întotdeauna cele mai bune şi practice soluţii în materie de funcţionalitate şi design în proiectarea şi manufactura unui acvariu.

Echiparea profesională a acvariilor.
Acest aspect poate fi confuz şi costisitor atunci cand ne dorim un acvariu. Nu este de ajuns să avem toate produsele necesare pentru o echipare profesională a acvariului. Acestea trebuiesc montate şi ajustate pentru o funcționare optimă şi un randament maxim.

Design interior al acvariilor bazat pe cunoştinţe solide de coabitare a faunei şi florei şi a reproducerii mediului din care provin.
Prin experiența și creativitatea noastră, putem realiza proiecte inedite: veritabile grădini acvatice, olandeze ori japoneze, sau biotopuri autentice de apă dulce și sărată din Africa, America, Asia, Australia sau Europa.

Mentenanţă profesională a acvariilor.
Cel mai important aspect al unui acvariu este menținerea lui pe termen lung. Oferim servicii de mentenanță profesională atât pentru acvariile de apă dulce, cât și pentru cele de apă sărată.

Contact